Plastové zásobníky - prečo by ste ich mali mať?

|   Logistika

Ploché, ale priestranné. Malý, ale robustný. Všestranné, ale ideálne prispôsobené potrebám konkrétnych podnikov.

Neváhajte s otázkami!

Sme tu, aby sme na ne odpovedali a pomohli vám lepšie spoznať našu ponuku. Váš záujem o našu firmu bekuplast je pre nás prioritou. Kliknite na tlačidlo vedľa – tešíme sa na vašu spätnú väzbu!

Ploché, ale priestranné. Malý, ale robustný. Všestranné a navyše ideálne prispôsobené potrebám konkrétnych podnikov. Čo sú to plastové skladovacie zásobníky a v ktorých oblastiach sa dobre uplatnia? Dovoľte nám to zistiť!

Aké využitie majú plastové zásobníky v sklade? Na čo všetko sa dajú použiť?

Aby sme mohli odpovedať na túto otázku - najprv je potrebné povedať si niečo viac o samotných druhoch tohto typu riešenia. Medzi najbežnejšie položky používané na skladovanie zaraďujeme:

#Obdĺžnikové plastové zásobníky

Ako už názov napovedá, majú obdĺžnikový tvar, ktorý umožňuje ich efektívnu prepravu a skladovanie. Väčšina týchto výrobkov má štandardizované rozmery. Najväčšie rozdiely sú však v ich náplni a výške použitých okrajov.

#2 Plastové podnosy s vysokými okrajmi

Keď už hovoríme o ráfikoch, najobľúbenejšie sú podnosy s vysokými ráfikmi, ktoré umožňujú efektívnu a hlavne bezpečnú prepravu výrobkov. Vysoké ráfiky zvyšujú komfort pri manipulácii, nakladaní a vykladaní, ale predovšetkým znižujú riziko poškodenia tovaru.

#3 Laboratórne plastové podnosy

Samostatnou skupinou podnosov sú výrobky používané okrem iného v laboratóriách. Tieto, najmä vzhľadom na špecifický charakter sortimentu, majú zvyčajne špeciálne výplne, do ktorých možno umiestniť fľaštičky a iné obaly.

Na aké výrobky možno plastové podnosy použiť?

Samozrejme, zoznam oblastí, v ktorých tieto typy plastových vaničiek nachádzajú využitie, je oveľa väčší. Okrem spomínaných laboratórií sa obdĺžnikové plastové podnosy okrem iného dobre hodia na prepravu: kvetov a sadeníc, elektroniky, potravín, náhradných dielov, obalov a mnoho, mnoho ďalšieho.

Hľadáte plastové podnosy, ktoré by ste mohli používať vo svojej firme? Objavte sortiment bekuplast!

Potrebujete plastové podnosy na efektívne zabezpečenie a efektívnu prepravu sortimentu, s ktorým vaša spoločnosť manipuluje? Potom prejdite priamo na naše našej ponukykde nájdete kompletný zoznam dostupných produktov (podnosy, boxy, prepravky a ďalšie). Ak máte záujem o ďalšiu podporu, navštívte stránku s kontaktmi a dohodnite si stretnutie s našimi konzultantmi.

 

Autor príspevku: Mgr:

Monika Sojka - marketingová špecialistka